GPoulopoulos

Γεώργιος Πουλόπουλος, Εταίρος Συμβουλευτικών Υπηρεσιών EY Ελλάδος, Strategy & Transformation Architecture

Ο Γιώργος Πουλόπουλος είναι ένας επαγγελματίας με πάνω από τρεις δεκαετίες εμπειρίας, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 10 ετών σε θέσεις C-suite, σε διάφορους διευθυντικούς ρόλους στον χρηματοοικονομικό τομέα και σε διάφορους κλάδους. Σήμερα είναι Eταίρος στην EY Ελλάδος, ειδικεύεται στην Αρχιτεκτονική Μετασχηματισμού, και επικεντρώνεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και προγραμμάτων που στοχεύουν στη βελτίωση της απόδοσης, στην επιτάχυνση της ανάπτυξης, στη βελτιστοποίηση των δομών κόστους και στην εκμετάλλευση νέων ευκαιριών. Ο Γιώργος Πουλόπουλος παρέχει επίσης υπηρεσίες σε CEOs και επικεφαλής επιχειρήσεων, στηρίζοντας τους στο σχεδιασμό και την εκτέλεση των οργανωτικών μετασχηματισμών.

Πριν από την ένταξή του στην EY, ο κ. Πουλόπουλος είχε διευθυντικές θέσεις σε εταιρείες του χρηματοοικονομικού τομέα και σε κλάδους όπως οι υποδομές (Παραχωρήσεις, ΑΠΕ, Διαχείριση Απορριμμάτων, Κατασκευές, Real Estate), ναυτιλία και ΤΜΤ. Σε αυτούς τους ρόλους, οι κύριοι τομείς αρμοδιοτήτων του περιλάμβαναν τα οικονομικά, τα συστήματα πληροφορικής, τον επιχειρηματικό σχεδιασμό, τη στρατηγική, τις σχέσεις με τους επενδυτές και τις λειτουργίες προμηθειών.

Είναι κάτοχος Master in Business Administration (MBA) | Henley Management College και πτυχίο στα Οικονομικά (BSc) | Πανεπιστήμιο Αθηνών.